Cuma, Aralık 31, 2010

2011'de idealizm nasıl olacak peki?


Uzaylılar dünyayı istila edince korkup kaçmayacak aksine bir barış elçisi olacak bir aday araniyor.

İdealize olmuş, rasyonel ve mutlak gerçeklere dayalı, N.Ş.A(normal şartlar altında) -18 C (santigratderece) ye dayanıklı bir yıl dileğiyle o zaman..



4 yorum:

Adsız dedi ki...

harbi salaksın böyle bir kişi karşında olsa emin ol sesiz atın tekmesi kuvetli olur ...

vicki vale dedi ki...

e napıcaksın sayın adsız, beyin bedava

Cakivu dedi ki...

değerli adsız insan kendini tanıtsın lütfen, böyle vizyon dolu mesajları yazanları yakından tanımak isteriz, Türkçeyi bu kadar güzel kullanıp, birbiriyle alakasız iki cümleyi bir arada yazarak manasız da olsa anlam katan, sesiz gibi nadide kelimeler seçen bir ekolün dünya üzerinde nefes alıp vermesi kadar heyecan verici birşey olmasa gerek? Mümükünse fazla tüketmesin ama, havamızın az kalan oksijenli kısmını...

vicki vale dedi ki...

@cakivu kendisini tanıtacak kadar cesareti olmayıp, vurup kaçmayı seven cinsten ama zile basıp kaçma sevimliliğinde değil hiç. ben kendisinin cümlesinden hiçbişey anlamamıştım, sadece salaksın demek istediği aşikardı ama bu anlamsız cümleyi az oksijenden kurmuş olabileceği hiç aklıma gelmemişti sevgili cakivu. adsızlar ordusu ne diyceksin,ork gibi karanlıklar hepimiz için. ben şekspir edebiyatına geçmeden bu cümleyi bitiriyorum.herkesin bir fikri var, ama herkesin, herkimsenin değil..