Salı, Temmuz 04, 2017

Ne istiyorum

Valla bütün gün twitter'da flöd okumak istiyorum hele kapalı havada, en sevdiim, koltukta kaykılarak ve bacaklari mac'e kistirmadan, iy!

Hemen yarin Koc Universitesi Sanat Tarihi, hayır hayır ucmusken Colombia University Art History and Archelogy, evet hemen yarin baslayabilirim hocam, evet Mr.Dumbeldore..  Emriniz olur, gelirken evet sucuk getiririm, pastırmalı hocam evet, kokmaz kokmaz, ben sararım onları.. Ehehe peki hocam beni 5 kilo pastırmalı sucuk karşılığında tam burslu Colombia'ya kabul ettiğiniz için cok teskule..Hadi o zaman ucuyoruz, Wingardium Leviosa! 

Kambocya'ya bi gitmek istiyorum, kırık dökük bi bisikletle temple temple gezmek, salvar pantalonumla tirmanılmasi zor yerlere tirmanmak ve tepeden bi bakmak istiyorum. Biri de ben o artistik kus bakısını yaparken fotografımı cekerse sevinicem.

Hayır bu havada ne yapilir, sevgiliyle kimil kimil uzuuun filmler izlenir, Bergmanlar, Tarkovskiler uzun uzun böyle.. Deriin bir uykuya bile dalınabilir, ay içim gecmiş, hıhı alalım başa alalım cnm, tamam kahve yapiyoruum..

Beyaz carsafları ve perdeleri olan bir İtalyan evinde, Umbria olur, Lecce olur, uyanmak ve her sabah Sinyorina bilmem kimin minnos kahvaltılar hazırlamasını ve daha sabahtan konusmaya başlamasını ve de bir sürü hayat dersi vermesini istiyorum. Evet İtalyanca konuscaz aramızda tabi, hemen domani, allora, si bene, va bene, cosi cosi, la vita bella! Kahvaltı sonrası prosecco'muzu yudumlarken, bütün maceralarını anlatsın bana ve hepsinden ders çıkaralım ve bunları gerçekten anlayıp bi zahmet uygulayalım ama canım artık, per favore,si bene. Sessiz sahillerde uzun uzun kitap okuyip, denize girip çıkıp, slip mayolu yaşlı, yanık İtalyan amcalar, aksam denizine girerken ben de bisikletimle postaneye gidip 20 sene sonraki kendime kart atmak istiyorum, her gune bir kart. Evet o da İtalyanca. Ciao

New York'u bi de yazın görmek istiyorum, haha ki görücem, 3 gün sonra. Hayal kurmaktan vazgeçmeyin kankalar. Olur öyle :D