Çarşamba, Kasım 30, 2011

fotogramik


 51.bölge'yi gezmeye gelen balayındaki çift gördükleri ufolar, uzaylılar karşısında şaşkın.. Çenesini gömleğiyle kapayan şahıstan halen haber alınamamış. Hanım kızımızda iş var.



Yüzünü kapayan Bertrant Cantat..Bordeaux'lu Noir Desire grubunun solisti. Sevgilisini döverek öldürdüğü için tutuklandığı sırada çekilmiş. Polis de üzülmüş. Cantat'ın o sırada hamile olan karısı mahkemelerde eşini savunmuş ve onun için dua etmiş. Ama 2007'de şartlı tahliyesinden sonra o da intihar etmiş. Bu adamın bu haline hep üzüldüm, hep ağlıyordu mahkemelerde, üzülmesem mi, üzülsem mi ikilemdeyim.



Kırmızı pantelonlu kız: Kalbinden akan çeşmeden ne aksa içerim Eröööl.. 


popoya olan ilginin sanat tarihi ile harmanı. Louvre'dan sevgiler..


JAne Fonda= Original hipster


mavi ojem olmadığından moda blogu işinde başarılı olamam. Zaten ben bak beğenciyim. Bir ara ancak mavi, mor falan gibi ojeleri sürebilen kızların  başarılı birer moda blogger'ı olacağına dair araştırmamı gözler önüne sereceğim. işallah


Oturup kalktığında popoda çikolata bulaşmış olsa da guzel olurdu. Bulaşmayan çikolata oturağını ben napayım ey tasarımcı.




Elbisenin alt kısmı ne olursa olsun artık, kaç yazar..

Bu yıl, içinde olmak istediğim giysilerden. siyah-beyaz, öğrenci-ama diil havaları..


Kate Moss gizemi hala çözülemedi mesela...


Yine beğendiğimiz parçalardan..Gömlek, kemer, siyah kurdela şahane bence. Yok ben moda yorumlayamıyorum, ver şunu mesela Buse Terim'e nelerini yazar


Biraz abartmamışsınız cicişler? Anne durumun farkında gibi , nerden giydirdiler bizi böyle, bu kafamdaki taç ne hay allah kahretsin der gibi. Natalia Vodvoya halinden memnun bir ciciş. bence.


Marleyn küçükken


Dönüp dolaşıp moda fotogramiğine giriyorum, içinde olmak istediğim 3.

                                                      
                                                              yerim o tırnakları.


İşte yine elbise. Güzel demekten başka birşey gelmiyor aklıma. ne kadar sığım, yazık


kalemtraş bence icad edilmiş en güzel şeylerden, kalem olsam da açsa beni. kalemtraş