Cuma, Ekim 22, 2010

uslub-u beyan, ayniyle insan


 Hayat çok sıkıcı, eve gidip saçları tülermiş barbi bebeğime eski kazaklardan elbise yapmak çok daha eğlenceliydi halbuki. Kırtasiyeden çıkartma alıp, onları özenle defterime düz değil de paralel yapıştırmak keza..Hayatın anlamı sanki o paralel yapıştırmada gizliydi, böyle defter düz dururken o etiket yan duracak illa..kafama kaplan kafası takıp, sokaklarda vahşice dansedesim geliyor böyle çocukluğuma dönüp isteyip de dönemeyince. Halbuki çocukken herşey sen 3 kere söylediğinde olucakmış gibiydi..

Eski kazaklardan barbilere şahane elbise oluyor, özellikle kol kısmından. Yeni barbi'lerini almış, 6 yaşındaki akranlarıma tavsiyeler chapter IV; boğazlı ve kolsuz model, e barbi'de vücüt taş olduğundan çok şahane oturuyordu. deneyin sevgili çucukler pişman olmazsınız..


O günleri özledim de yazdım bunları, şimdi hafif sonbahar, ve hafif hava kararmışken, içime kaçan çocukluğum hortladı yine. İki çözüm buluyorum kendime bu hortlamaların önüne geçmek için, bulmasına buluyorum da konu fersah fersah uzuyor içimde çok üzülüyorum.,şimdi biiiir;  ya bi çocuk yapmam gerek ki bunun için önce; öyle beni güldürürken de dona işetecek kıvamda komik, kafadaki jölenin bokunu çıkarmayan,  popüler kültürün kölesi olmayan, serdar doğulu kenan ortaçlı dinlemeyen, güvenilir(gözün arkada kalmayacak) dansederken elleri kolları sallamayan, cool olacak ve de kalacak bir adam bulmak gerekiyor. En az +150 IQ seviyesi de önşartlar arasında. Zor bittabi..
 Ya da şu büyümeyi kabul etmeyen vücudumun içinde bu çocuğu bir süre daha muhafaza ve müdafaa etmek, onu taçlandırarak beslemek ve isteklerine boyun eğmek de bir çözüm, hem daha eğlenceli, hem zararsız ..

Alt tarafı iş çıkışı önüme gelen topa 5 punto topuklarla furuyum mu furmuyum mu düşünürken , ya kafaya mahallenin çocuklarından taş yerim, ya da bi cam kırarım olur biter. +150 IQ ve diğer ulvi meseleler ise bundan çooook daha zor, zar zor,zor.
 
çocuklar iyidir, arkadaşlar da...(he-man mesajı vermeden yapamiycem)


çocukken harika yıllar'daki Kevin'a aşıktım ben, hala eski hayatlarımdan birinde ya da moleküler bölünme sırasında falan bi tanıştığımızı sanıyorum..kozmik aşk..