Pazartesi, Ağustos 16, 2010

delikanlılık nedir, ne değildir, nerde yenir?

İhtisasını zurnanın zırt dediği yerde '' delikanlılık '' konusunda tamamlayan sayın Nihat Doğan, aşık olununca serglediğim en garip davranışlar adlı tezini de vererek fahri delikanlı ünvanına kavuşmuştur. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz röportajda gelin bakın neler neler konuştuk, hangi noktalara barnak bastık.. hayde..

"Ülkemizde her konuda olduğu gibi 'delikanlılık' konusunda da bir kavram karmaşası yaşanıyor. Delikanlılıkla maçoluk birbirine karıştırılıyor. Aslında her ikisi birbirinden çok ayrı şeyler. Bana göre delikanlı kadınını döven değil, kadını için dayak yiyendir. Delikanlı, kadınına sahip çıkar. Delikanlının kendine has kuralları, kendine has edebiyatı vardır. Asla yalan söylemez, riyakarlık yapmaz, başkasının namusuna göz dikmez. Bununla birlikte eşine, dostuna sadık olur. Aslında iyi bir hizmetkardır ve sadece inandığı şeye hizmet eder. Şu anda bir kadın için sürünüyorum. O kadın için köprü altına düşmeme az zaman kaldı."

Nihat Doğan'ın kimin için sürünmeye başladığı merak konusu olurken, köprü altına düşerek bir kadını tavlayamacağı mevzusuna saygımızdan, hürmetimizden hiç girmek istemedik ama içimizden çok vah dedik, ay yazık didik..gelin röportajın devamında neler oluyor hep birlikte bakalım, öğrenelim..



"SADECE SU İÇİYORSAM AŞIĞIM DEMEKTİR"
Doğan sözlerine şöyle devam etti: "Aşkı, okyanusun derinliklerine benzetirim. Gözlerini kapatıp o derinliklere doğru ulaşmak istersin. Ama işin sonunda vurgun yeme ihtimalin de var. Ancak su içebiliyorsam, aşık olduğumu anlıyorum. Aşk yemekten, içmekten keser insanı. Hayatın anlamı o kişi olmuştur artık... Bana überseksüel (maçolukla metroseksüellik arasındaki kişi) diyorlar. Überseksüel olduğumu hiç bilmiyordum. Bu yüzden de moralim çok bozuk. Böyle olduğumu bilmeden 30 yaşıma nasıl geldim diye oturup ağlasam yeridir. Bana saçma geliyor böyle şeyler. Ben zaten her zaman böyle bir adamdım."

Überseksüel olduğu ortaya çıkan ve bu gerçekle yaşamasını öğrenmeye çalışan Nihat Doğan'ın moralinin bozulmasıyla fabrika ayarlarında ayarsızlık olduğu ve tedavisini Amerika'da sürdüreceğini de öğrendik. Artık hürmetimizi bir kenara bıraktık, çünkü dayanamadık, sevgili kardeşim Nihat delikanlılık, aşk için sürünmek konularında eyvallah hepimizden üstünsün emmeee vurgun falan okyanusun derinliklerine ulaşmak isterken yenilnmez, vurgun yenilebilen bir halttır evet ama tam tersi aklıllımmm..

teşekkürler Nihat Doğan, überseksüalitesi ve banderas bakışıyla..