Cumartesi, Ağustos 21, 2010

uyku cephesi


inception eleştirisi, bu kızla zevklerimiz pek uymaz ama sevmemiş filmi belli, ben katılmıyorum yazdıklarına, tek katıldığım evet kurgucu baya bi yorulmuştur. Ama bişeye dikkat çekti bende. Demiş ya bu kadar tantana sırf bir babanın çocuklarına kavuşması için. O kadar kapışmadır, vuruşmadır, ekibin diğer elemanlarının canla başla döğüşmesidir falan hep bunun için. Yani Nolan'ın demek istediği bence insanların içindeki iyilik ölmedi tamam mı, yüreğimde yaşıyor vari bişi..

2 yorum:

Deniz dedi ki...

Ya ben rastlayamiyorum ya da gercekten bu filmle ilgili dogru durust bir yazi yok piyasada. Cem Yilmaz demisti ya "Titanik, sonunda gemi batacak iste diye izlenmez" diye. Hakli adam :)

Ben de begendim anlatimi ve orguyu. Sadece zaman icinde zamanin farkli bir hizda akmasi bile guzel verilmis. Ki daha soylenecek cok sey geliyor aklima.

Su filmler hakkinda "Sacma, olmaz oyle sey" yorumlarina da hastayimdir :) Adam sana, benim dunyam boyle arkadasim diyor. Bu da benim hayal gucum. Kafam guzel. ( Bu "sacmaci"larin ruyalarini merak ediyorum ben, herkes havalarda ucusuyordur kesin :) Ama yine de "ih ih sacma" )

vicki vale dedi ki...

Harbiden adamın kafası güzel belki, Alex Proyas'in Dark City'sine ne derler bilemiyorum,seviyoruz,saygı falan da duyuyoruz